SLA HAARLEM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 21:11 Lekker
24 aug 2022 om 20:37 Top!
19 aug 2022 om 21:53 Heerlijk! Dankjewel!
18 aug 2022 om 14:17 SLA salade was niet zoals ik hem besteld heb. Broccoli aangebrand en weinig dressing. Het lekke wel in de bak gegooid.. Nette email van thuisbezorgd en salade vergoed gekregen.
13 aug 2022 om 21:08 bestel je een halve avocado, krijg je 2 kleine stukjes. Bestel je er gyros bij, moet je zoeken.. viel erg tegen en betaal je extra voor. Jammer
6 jul 2022 om 21:15 Hartstikke lekker en snel bezorgd. Vond de prijs €16,95 wel wat aan de hoge kant.
17 jun 2022 om 14:36 20 minuten later bezorgd. De smaak was top, maar ik vond 2 mini stukjes tomaat wat karig. Voor €1,95 maar 1 chocobal was een tegenvaller. Op de foto staan er drie, dus ik had er drie verwacht.. Stond niet duidelijk vermeld worden.
30 mei 2022 om 20:18 Sla lijkt achteruit te gaan. We waren altijd fan, maar de laatste drie keer is het eten soms veel te zout (vandaag de Stew en laatst de spicy tofu), missen er een of meer ingrediënten of zit er plastic in het eten (!). Jammer!
30 apr 2022 om 21:23 Heerlijke, gezonde vegan kapsalon wrap. Zo fijn om even niet te koken en wel goed eten binnen te krijgen.