SLA HAARLEM

SLA HAARLEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 192 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 21:23 Heerlijke, gezonde vegan kapsalon wrap. Zo fijn om even niet te koken en wel goed eten binnen te krijgen.
24 apr 2022 om 7:33 Alles prima maar €2 bij betaald voor “halve avocado” en toen kreeg ik slechts een kwart — dat vond ik echt niet netjes.
23 apr 2022 om 21:10 Ik bestel wekelijks bij Sla en ben altijd meer dan tevreden. Dit keer viel het echt tegen. Falaffel ontzettend droog en de bloemkool smaakte wat vreemd. In ieder geval anders dan anders. Hoop volgende keer weer top!?
10 apr 2022 om 22:04 Fijn dat alles vers was maar voor mij mag er veel meer smaak zitten in de salade. Nu wat vlak.
10 apr 2022 om 19:49 Verse, smaakvolle salade die in 15 minuten werd bezorgd (op zondagavond). Aanrader!
26 mrt 2022 om 8:43 heerlijk en gezond! aanrader!
25 mrt 2022 om 19:29 Binnen 20 minuten belde de bezorger aan. Ongelofelijk! En heerlijk weer zoals altijd. Wel iets te veel gember in mijn sapje.
20 mrt 2022 om 22:00 Salade en wrap besteld. De salade en de vulling van de wrap prima, alleen de wrap zelf was een verschrikkelijke droge hap. Viel ook meteen uit elkaar. Beetje jammer.
17 feb 2022 om 12:56 Heerlijk vegan en gezond.
14 feb 2022 om 10:00 Echt een heerlijke verse smaakvolle bowl, aanrader!
30 jan 2022 om 20:16 Een van de beste vegan kapsalons die ik heb gehad. Heerlijke mix van groenten en peulvruchten.
28 jan 2022 om 23:23 Ik vond het bij bestellen wel wat prijzig maar de salade was heerlijk en goed gevuld. Alles leek vers en was goed op smaak. Ik heb zitten smullen!